Qui sóc?

Sóc lʼAnna, he treballat durant trenta-vuit anys de mestra dʼeducació infantil, en què he après que lʼinfant i tota persona té, en si mateixa, el potencial de ser feliç.

Aquesta descoberta ha definit el que significa per a mi educar i aprendre i, des d'aquest punt de partida, entenc que la pràctica educativa ha de consistir a desenvolupar el potencial que rau a l'interior de cada un de nosaltres.

A la recerca dʼeines que m'ajudessin a aplicar aquesta descoberta, em vaig formar en brain gym ('gimnàstica cerebral'). Lʼany 2005 em vaig poder dedicar a temps complet a la investigació gràcies a la llicència dʼestudis que em va concedir el Departament dʼEducació de la Generalitat de Catalunya. El resultat de la investigació, Kinesiologia educativa: La gimnàstica del cervell, un recurs educatiu per aprendre i viure sense estrès que facilita la gestió de les emocions i del benestar, està publicat a la pàgina web del Departament.

A partir dʼaquesta investigació i al llarg de dotze anys he estat formant mestres en kinesiologia educativa en el marc dels plans de formació del professorat. També he realitzat múltiples sessions i tallers amb famílies dins del context educatiu. A través de conferències i articles he desenvolupat una tasca de divulgació de la kinesiologia educativa (revista Guix, núm. 319, novembre de 2005; programa de Catalunya Ràdio La Solució).

Fruit de lʼexperiència i els coneixements desenvolupats al llarg dʼaquesta trajectòria, proposo el Mètode K, "eduKar" i aprendre a ser feliç.