QUÈ ÉS?

El MÈTODE K: EDUKAR i APRENDRE A SER FELIÇ

El Mètode Kés un mètode per aprendre a viure amb benestar, pau i gaudi en el nostre dia a dia.

A partir de les bases de la kinesiologia educativa (brain gym), he desenvolupat el Mètode K, eduKar i aprendre a ser feliç, fruit de trenta-vuit anys de pràctica docent i de dotze anys dʼinvestigació i pràctica en el camp de la kinesiologia educativa.

La kinesiologia afavoreix un cervell integrat, un cervell que funciona amb tot el seu potencial global, equilibrant esforç amb rendiment, sense lluita, per saber seleccionar allò que més ens connecta amb el nostre objectiu de vida autèntic, allò que ens ressona de manera profunda i intensa.

Estem en un moment apassionant de profunds canvis i de grans reptes personals i socials. Contínuament ens arriben propostes que ens estressen i desorienten. Cal aprendre a recuperar la calma i la tranquil·litat per tal de poder decidir en la direcció de la felicitat, el gaudi i l'aprenentatge continu que és la vida.

El Mètode K,eduKar i aprendre a ser feliç, està orientat al món educatiu: famílies, infants i mestres. Alhora també està obert a totes aquelles persones que vulguin posar en acció el seu desig personal i universal de ser feliç.